Spitzenband AlpenpartY

AlpenpartY, de allernieuwste Spitzenband

AlpenpartY, Zoete klanken vanaf de groene Alpen Wiese

AlpenpartY, de allernieuwste spitzenband is afkomstig uit de omgeving Nettetal (net aan Duitse kant van de grens met Nederland). Spitzenband AlpenpartY laat je tijdens hun optreden genieten van de mooiste klanken uit de toppen van het Alpen berglandschap en geeft je met hun zoete klanken direct het gevoel alsof je zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht.

AlpenpartY, één groot Alpenspektakel

AlpenpartY bestaat uit 11 enthousiaste en semi-professionele muzikanten, stuk voor stuk geboren en getogen in de hoge toppen en groene wiese van het Alpengebergte. Zij weten als geen ander hoe ze van jou feest één groot Alpenspektakel kunnen maken!

Spitzenband AlpenpartY

AlpenpartY, allertollste nummers uit de Duitse charts

Al bij het horen van de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken weet Spitzenband AlpenpartY tijdens het Oktoberfest Stimmung te brengen met de allertollste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, je bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! Spitzenband AlpenpartY wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsintallatie.

U bent bij deze gewaarschuwd voor sehr viel AlpenpartY plezier!

Spitzenband AlpenpartY bringt Stimmung! - Promo Live 2018

Boekingen en informatie Oktoberfeestartiesten.nl

Tel: +31 (0)6 23035698
info@oktoberfeestartiesten.nl

AlpenpartY op Facebook